zondag 26 mei 2013

Jarig!

Wat een weer was het deze week, niet moestuingeschikt... Voor mij althans. Ik heb mijn tuin de hele week dus nog niet gezien. Dit weekend was het op zich prima hier, het regende een stuk minder dan afgelopen week. Maar ik had andere dingen te doen. Ik was namelijk jarig. 33 werd ik gisteren en dat vierde ik met een etentje voor mijn vriendinnen. "Ja leuk, maar wat heeft dat nu met die moestuin te maken...": Hoor ik jullie denken.  Maar mijn vriendinnetjes hadden zich zeer goed ingeleefd wat betreft de cadeau. Moestuintechnisch was de score hoog. Een insectenhotel (bijna zonde om dat zo ver van huis te hangen, zo leuk!), een heleboel groenteplantjes, een zwarte bessenstruik, een potjespers, plantenkaartjes en een handzaaier. Dat je van al dat moestuinieren vies wordt hadden ze ook begrepen, want ik mag mee naar de sauna (in mijn nieuwe badjas!) en naar de schoonheidsspecialiste. Kortom, extreem verwend!



Na een kort nachtje (als het gezellig is, wordt het gelukkig nog steeds in no time half 4... Ook als je 33 bent dus!) toog ik vanochtend naar de hoofdstad voor een bezoek aan Worldpress 2013 en bezocht ik vandaag dus wederom mijn tuintje niet. Mijn geliefde deed het beter en installeerde de nieuwe picknicktafel samen met mijn vader, terwijl dochterlief samen met de kinderen van de moestuinbuurvrienden de boel onveilig
maakte.



Net thuis gekomen heb ik even de bijna verzopen andijviekiempjes en basilicum en oregano plantjes in een droger omgeving gepot, om toch nog even dat tuin gevoel te krijgen. En morgen... morgen is het Moestuinmaandag en snel ik na werk en diner naar mijn tuintje om de nieuw gekregen plantjes en grote zaailingen te gaan planten.


Tot morgen!


1 opmerking:

  1. Alsnog van harte gefeliciteerd! Wat een leuke cadeau's heb je gehad. Als ik het goed zie heb je een ronde pottenpers gekregen. Die heb ik nog niet eerder gezien. Veel moestuinplezier vandaag en geniet van de zon!

    BeantwoordenVerwijderen